BETA

Det här är en testversion av Mora kommuns nya webbplats. För ordinarie version av webbplatsen, besök: morakommun.selänk till annan webbplats.

Lanseringen av nya morakommun.se skjuts fram

Arbetet med att skapa nytt innehåll till den nya kommunwebben www.morakommun.se tar längre tid än beräknat. Webbplatsen skulle ha lanserats i slutet av november, men lanseringen skjuts nu fram till slutet av januari.

Bärbar dator, smartphone och läsplatta.

Utvecklingen av Mora kommuns nya servicewebb fortsätter.

Projektet med att utveckla en helt ny servicewebb rullar på och det händer mycket både med den tekniska utvecklingen, designen och innehållet. Innehållsarbetet, det vill säga att ta fram helt nya texter och bilder, håller dock inte tidsplanen.

Att ta fram helt nytt innehåll är tidskrävande. Tyvärr har arbetet inte gått i den takt vi hoppats på. Skogsbränder, organisationsförändringar och annat har kommit emellan. Korrekturläsningen och att få texter kvalitetsgranskade tar också längre tid än planerat.

– Vi vet från andra liknande projekt att innehållsarbetet är det mest arbetsamma och det som oftast gör att projekten blir försenade, säger Frida Hvit från Mora kommun som samordnar projektet.

Följ utvecklingen på betawebben

Lanseringen var planerad till i slutet av november, men är nu flyttad till slutet av januari 2019. Här på betawebben kan du följa utvecklingen av den nya kommunwebben.

För ordinarie version av kommunens webbplats, besök: morakommun.selänk till annan webbplats

Senast uppdaterad: 7 november 2018